Política de Privacitat

La  present Política de Privacitat estableix els termes en què VIOGUIA usa i protegeix la informació que està proporcionada pels seus  usuaris al moment d´ utilitzar el lloc  web.

Aquesta companyia està compromesa  amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan els demanem omplir els camps d’informació personal amb el que vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només s’emplaça d’acord amb els termes d’aquest document.

 Aquesta Política de Privacitat pot  canviar amb el temps ser actualizada, per la qual cosa  recomanem  revisar contínuament aquesta pàgina para assegurar-se que está d´acord amb els canvis duts a terme.


Informació recollida

La nostra  web podrà recollir informació personal, per exemple: Nom, informació de contacte com la seva direcció de correu electrònic i informació demogràfica. Així mateix  pot ser necessari recollir informació específica per processar alguna comanda  o realitzar una entrega o facturació.


Ús de la informació recollida

El nostre lloc  web utilitza  la informació amb  el fi d´establir comunicació amb els clients i proporcionar el millor servei possible, particularment para mantenir un registre d´ usuaris, de les comandes i reserves  pertinents , i per la millora dels nostres productes i  serveis.

 És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i altra informació pública que considerem rellevants per a vostè o que li pugui brindar algun benefici. Aquests correus electrònics seran enviats a la direcció que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

VIOGUIA està altament compromesa  per complir amb el compromís de mantenir la seva informació segura. Usem els sistemes més avançats i actualitzem constantment la informació  per assegurar-nos que no hi ha cap accés sense autoritzar.


Enllaços a Tercers      

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs que podrien ser del seu interès. Una vegada que vostè faci clic en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre al lloc al que és redirigit i per tant no som responsables dels termes o privacitat  ni de la protecció de les seves dades en altres llocs tercers.

Aquests llocs estan subjectes a les seves  pròpies polítiques de privacitat per la qual cosa és recomanable que els  consulti per a confirmar que vostè hi està d´acord.


Control de la seva informació personal

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l´ús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web. Cada cop que se li sol.liciti omplir un formulari, vostè pot indicar no rebre informació per correu electrònic.

VIOGUIA  no vendrà, cedirà ni distribuïrà la seva informació personal recopilada sense el seu consentiment, exceptuant ser requerida per un jutge amb una ordre judicial.

VIOGUIA es reserva el dret a canviar els termes de la present  Política de Privacitat en qualsevol  moment.