Camí dels Bons Homes -CÀTARS A LES NOSTRES TERRES

18 agost 202415 setembre 202420 octubre 2024

 

 

 

 

 

“CÀTARS A LES NOSTRES TERRES” és una proposta per a conèixer petits trams del Camí dels Bons Homes. Cada sortida consisteix en una ruta guiada a peu sense dificultat, que inclou una visita guiada a centres culturals, castells, esglésies…que trobem durant l´itinerari. En cadascuna de les sortides tindrem  l´opció de dinar en un dels establiments associats al Camí dels Bons Homes.

Veniu a descobrir, tot caminant, el patrimoni històric de la Ruta i els testimonis dels càtars que van viure al Berguedà al segle XIII.

                    Durada: Mig dia

                    Preu: 30 €/ persona ( * ). No s´inclou el preu del dinar.

                              ( *) PREU ESPECIAL PER A MÉS D´UNA SORTIDA: 20 € / persona

 

 

 

18 D´Agost: CÀTARS A BAGÀ

Ruta a peu per un tram que discorre pel terme de Bagà, una vila medieval de gran importància. Visita guiada al Centre Medieval i dels Càtars. Opció de dinar al refugi Vents del Cadí.

Distància: 6 km.

           

 

 

15 SETEMBRE: CÀTARS A BERGA

Ruta a peu dins el 1er tram del Camí dels Bons Homes.

Visitarem les restes del castell de Madrona, el Santuari de Queralt i el llogarret d´Espinalbet. Coneixerem quins personatges relacionats amb el Catarisme van existir  a Berga i  rodalies.

Distància: 6´8 km. ( anada i tornada)

 

Camí dels Bons Homes   

 

 

20 OCTUBRE: CÀTARS A LA CERDANYA

Ruta a peu pel tram que discorre per la fantàstica Vall de La Llosa, on la ruralitat actual es barreja amb la història. Visita a les ruïnes del  castell de La Llosa i a l´església de Sta. Maria de l´Antiguitat. Dinar opcional a l´Hotel-Muntanya Cerdanya Resort ( Prullans).

               

 

 

 

 

Camí dels Bons Homes  -CÀTARS A LES NOSTRES TERRES