Conservació-Restauració

Escultura policromada

Escultura en fusta, en pedra, figura festiva…és la meva especialitat. He restaurat retaules i escultures de pedra o de fusta policromada i daurada, in situ o en diversos Museus de Catalunya. Vaig ser la primera restauradora oficial de la comparseria de La Patum de Berga.

Voleu conèixer a fons com estan fetes aquestes peces del nostre Patrimoni de la Humanitat? Vine amb nosaltres i t´ho explicarem!

              


Pintura mural

La pintura mural és una altra especialitat de Vioguia. La restauració de façanes històrico-artístiques i pintures murals ( entre les quals destaquen les restes romàniques originals  de Sta. Maria de Mur ) ha format part dels nostres treballs in situ.

Si vols conèixer els secrets de la pintura mural, concerta una visita amb Vioguia a qualsevol destí que desitgis: pintures de St. Quirze de Pedret, nucli antic de Solsona, Palau dels Pinós de Bagà…


Pedra i Arquitectura

Diversos monuments romànics , façanes i escultures de pedra han passat per les mans de Vioguia. La portalada de Ripoll, el monestir de Vallbona de les Monges, el monestir de la Pobla de Lillet, capitells i escultures romàniques del Museu Comarcal de Manresa, Museu de Tortosa

Us convidem a visitar aquests elements  des de l´experiència d´haver passat hores cuidant les seves pedres i els seus detalls.


Patrimoni Industrial

Vioguia ha treballat en diversos elements i Museus de Patrimoni Industrial: Museu de les Mines de Cercs ( locomotores i excavadora Bucyrus) , Museu del Ciment de Castellar de n´Hug, màquina de vapor de Cal Rosal ( Museu de Berga)…

Us oferim visites guiades per conèixer aquests testimonis restaurats del nostre passat recent, basat en la Mineria i el Tèxtil.