Avís Legal

 

En compliment de l article 10 de la Llei 34 / 2002, de 11 de juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, el Titular exposa les seves dades identificatives:

  • Titular: Violant Bonet Calveras
  • Titulacions: Guia de Muntanya Mitjana ( Tècnica d´Esports TD2 Mitja Muntanya),  inscrita al ROPEC amb núm. 037359 i membre de l´ AEGM núm. 1664. Conservadora-Restauradora de Béns Culturals  ( Grau en Conservació-Restauració per l´Escola Superior de C-R de Béns Culturals de Catalunya).
  • NIF:  39.363.821-B
  • Domicili: C/Àngel Guimerà, 32-Balsareny (08660)
  • Correu electrònic: guia@vioguia.com
  • Lloc Web www.vioguia.com

La finalitat del lloc Web vioguia.com és donar informació pública dels serveis i activitats portades a terme per la titular , que consisteixen en guiatges al Patrimoni Cultural i Natural i diverses activitats i tallers dirigides a la difusió de la tasca de conservació-restauració de Béns Culturals.

Les condicions d´ accés i ús del present lloc web es regeixen  per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l´ usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets  o interessos de tercers.

Ser usuari de la web de www.vioguia.com  implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les extengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que fós no està d´acord amb aquestes condicions,  no continui usant aquesta web.

Qualsevol tipus de  notificación i/o reclamació només  serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.